Stadsavonturen als teambuilding of voor de fun. Welkom bij Urban Event Lab!
vrijgezellenfeest bruidschat

De bruidschat

 

Stadsspel als vrijgezellenfeest waarbij uw team op zoek gaat naar een bruidschat van onschatbare waarde.

Die bruidschat ligt reeds meer dan 100 jaar verborgen in de onbekende stadsdelen.
Vastberaden begint uw team aan een opdracht waar nog nooit niemand eerder in is geslaagd: de locatie van de bruidschat achterhalen! In hun tool-kit zit een GPS, ludieke liefdesverhalen die verband houden met de 8 – 10 mooiste plekjes in de binnenstad en een roadbook.

Welke opdrachten moet u vervullen tijdens de Bruidschat?

De Bruidschat is een stadsspel waarbij u met uw team naar de 10 leukste plekjes in de stad gaat om daar afwisselende opdrachten te vervullen.  U kan extra tips winnen tijdens een lichte SPORTIEVE UITDAGING, een belevenis met chocolade en door te bewijzen een man of vrouw van de wereld te zijn.
Op elk punt zit ook een typische vrijgezellenopdracht met foto/film (grappig, doch steeds STIJLVOL!!!) in het spel ingewerkt zodat u helemaal in de sfeer wordt ondergedompeld.

Spannende vrijgezellendag of vrijgezellenavond waarbij een stad ontdekken op een originele manier, gezellig samenzijn en veel HUMOR op voortreffelijke wijze wordt gecombineerd.

Stadsspel voor vrijgezellenfeestjes De Bruidschat: praktische fiche

Wanneer? Elke zaterdag na reservatie met vertrekuur tussen 10.00 en 16.00 (= laatste vertrekuur)

Prijs: 27,5 EUR pp (mits minimum 10 deelnemers)

Vertrekplaatsen: Brugge (Concertgebouw) – Gent (Vrijdagmarkt – standbeeld Artevelde) – Brussel (Spanjeplein) – Antwerpen (wandelterras Zuiderterras) – Oostende (Vissersplein) – Leuven (Ladeuzeplein) – Ieper (Grote Markt) – Kortrijk (Schouwburgplein)

Meteen reserveren? Dat kan via onderstaande knop “vraag uw offerte aan”. Vermeld datum – format – indicatief aantal – gewenst stad en gewenst vertrekuur (laatste 16.00) Wij checken meteen beschikbaarheid en sturen u een reservatieformulier door met alle praktische details van uw event. Vanaf dat moment heeft u een vrijblijvende optie op de gewenste datum die 7 dagen geldig blijft. Als u het reservatieformulier binnen de 7 dagen terugstuurt voor akkoord, dan ligt uw event vast, na onze schriftelijke bevestiging.

VERLOOP STADSSPEL
00.00 op het gereserveerde uur staat een medewerker van ons team u op te wachten voor briefing en uitdelen materiaal
Opm! STARTUUR dient STIPT gerespecteerd te worden, bij laattijdigheid wordt het spel ingekort
Betaling wordt geregeld op basis van werkelijk aantal deelnemers mits minimum 10 (dat wil zeggen dat er altijd minstens 10 personen worden aangerekend ook al bent u met minder)
00.10 teams gaan op pad naar 8-10 leuke plaatsen in de binnenstad, 2 van die checkpoints zijn door ons bemand
02.30 teams gaan naar een mysterieuze plaats in de stad, waar ze denken dat de bruidschat zich bevindt. Daar wordt een ludieke bruidschat (een blikken doos met lekkers in) overhandigd aan de vrijgezel in kwestie.
03.00 einde

FAQ:
1. zijn maar met 7, kunnen we dit spel dan ook spelen? Ja, dan wordt het minimumforfait van 10 personen aangerekend en betaalt u dus 275 EUR in totaal.

2. ik weet nog niet juist met hoeveel we zullen zijn. Kan ik de datum al reserveren? Ja, u kan het juiste aantal deelnemers wijzigen tot op de dag van het event. Een week voor het event gebeuren bij ons alle praktische voorbereidingen, tegen dan moet u wel het AANTAL TEAMS doorgeven waarin u het spel wil spelen

3.Aantal teams? u kan allemaal samen blijven of teams maken van minstens 6 personen

4. Wat als het regent?  Al onze stadsspelen gaan door in het historische centrum van de stad met veel schuilmogelijkheden.  Zorg dat u goede schoenen aanhebt om te wandelen, (warme) stadskleding en in voorkomend geval regenjas of paraplu.  Een geboekt stadsspel kan onder geen enkel beding geannuleerd worden omdat het regent.

5. Kan ik nog annuleren?  Ja, gelieve rekening te houden met volgende annulatiekosten: 65 EUR bij annulatie tot 30 dagen voor gereserveerde datum, 195 EUR bij annulatie tussen 30 en 8 dagen voor gereserveerde datum, 260 EUR bij annulatie vanaf 8 dagen voor gereserveerde datum.

Contact