Stadsavonturen als teambuilding of voor de fun!

De bruidschat

Stadsspel als vrijgezellenfeest waarbij uw team op zoek gaat naar een Bruidschat van onschatbare waarde.

Vrijgezellenfeest De Bruidschat

De Bruidschat: stadsspel voor vrijgezellenfeestjes

Een bruidschat van onschatbare waarde ligt verborgen in de onbekende stadsdelen.
Vastberaden begint uw team aan een opdracht waar nog nooit niemand eerder in is geslaagd: een geheim wachtwoord achterhalen waarmee die Bruidschat kan geopend worden! In hun tool-kit zit een App met GPS functie, ludieke liefdesverhalen die verband houden met de 8 – 10 mooiste plekjes in de binnenstad en een glossy roadbook.

Welke opdrachten moet u vervullen?

De Bruidschat is een stadsspel waarbij u met uw team naar de 10 leukste plekjes in de stad gaat om daar afwisselende opdrachten te vervullen.  U kan extra tips winnen tijdens een lichte SPORTIEVE UITDAGING, een belevenis met de zintuigen en door te bewijzen een man of vrouw van de wereld te zijn.
Op elk punt zit ook een typische vrijgezellenopdracht met foto/film (grappig, doch steeds STIJLVOL!!!) in het spel ingewerkt zodat u helemaal in de sfeer wordt ondergedompeld.

De Bruidschat zorgt voor een spannende vrijgezellendag waarbij een stad ontdekken op een originele manier, gezellig samenzijn en veel HUMOR op voortreffelijke wijze wordt gecombineerd.

Dit leuke en vooral spannende stadsspel boordevol humor is een ideale activiteit voor de organisatie van uw volgende vrijgezellenfeest. U kan dit spel in 1 of meerdere teams spelen en met jullie hulp schrijven we het “briefje” helemaal op het lijf van de vrijgezel in kwestie!

Stadsspel De Bruidschat: praktische info

Vertrekplaatsen: Brugge (Concertgebouw) – Gent (Vrijdagmarkt – standbeeld Artevelde) – Brussel (Spanjeplein) – Antwerpen (wandelterras Zuiderterras) – Oostende (Vissersplein) – Mechelen (Grote Markt) – Leuven (Ladeuzeplein) – Ieper (Grote Markt) – Kortrijk (Schouwburgplein)

Wanneer? Elke zaterdag na reservatie met vertrekuur tussen 10.00 en 16.00 (= laatste vertrekuur)

Duur: 2,5 à 3 u onderbroken

Talen: NL

Prijs per persoon incl. BTW 21%: 28 EUR

(er worden minstens 12 deelnemers aangerekend ook al bent u met minder)

City Survival Toolkit

teambuilding toolkit

+ LUXUEUSE SPELMATERIALEN

+ GEPERSONALISEERDE APP met Audio & Video en ingebouwde GPS

+ TOOLS eigen aan het gekozen spel

REVIEWS

Check onze uitgebreide referentielijst op

www.urbaneventlab.be/referenties

(gebaseerd op 3000+ beoordelingen)

Verloop stadsspel
00.00 op het gereserveerde uur staat een medewerker van ons team u op te wachten voor briefing en uitdelen materiaal
Opm! STARTUUR dient STIPT gerespecteerd te worden, bij laattijdigheid wordt het spel ingekort
Betaling wordt geregeld op basis van werkelijk aantal deelnemers mits minimum 12 (dat wil zeggen dat er altijd minstens 12 personen worden aangerekend ook al bent u met minder)
00.10 teams gaan op pad naar 8-10 leuke plaatsen in de binnenstad, 1 van die checkpoints is door ons bemand
02.30 afsluit + prijsuitreiking
03.00 einde

vrijgezellenfeest

Meteen reserveren? Vermeld datum – format – indicatief aantal – gewenst stad en gewenst vertrekuur (laatste 16.00) Wij checken meteen beschikbaarheid en sturen u een reservatieformulier door met alle praktische details van uw event. Vanaf dat moment heeft u een vrijblijvende optie op de gewenste datum die 7 dagen geldig blijft. Als u het reservatieformulier binnen de 7 dagen terugstuurt voor akkoord, dan ligt uw event vast, na onze schriftelijke bevestiging.

Veerle Vanhaecke

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info:

veerle.vanhaecke@urbaneventlab.be

FAQ:
1. we zijn maar met 7, kunnen we dit spel dan ook spelen? Ja, dan wordt het minimumforfait van 12 personen aangerekend en betaalt u dus 336 EUR in totaal.

2. ik weet nog niet juist met hoeveel we zullen zijn. Kan ik de datum al reserveren? Ja, u kan het juiste aantal deelnemers wijzigen tot op de dag van het event. Een week voor het event gebeuren bij ons alle praktische voorbereidingen, tegen dan moet u wel het AANTAL TEAMS doorgeven waarin u het spel wil spelen

3.Aantal teams? u kan allemaal samen blijven of teams maken van minstens 6 personen

4. Wat als het regent? Al onze stadsspelen gaan door in het historische centrum van de stad met veel schuilmogelijkheden. Zorg dat u goede schoenen aanhebt om te wandelen, (warme) stadskleding en in voorkomend geval regenjas of paraplu. Een geboekt stadsspel kan onder geen enkel beding geannuleerd worden omdat het regent.

5. Kan ik nog annuleren? Ja, gelieve rekening te houden met volgende annulatiekosten: 85 EUR bij annulatie tot 30 dagen voor gereserveerde datum, 200 EUR bij annulatie tussen 30 en 8 dagen voor gereserveerde datum, 336 EUR bij annulatie vanaf 8 dagen voor gereserveerde datum.