Stadsavonturen als teambuilding of voor de fun!

Over ons

Evenementenbureau Urban Event Lab is gespecialiseerd in de organisatie van:

  • evenementen in de stad als teambuilding of voor de fun
  • innovatieve stress en burnout preventie & mental health

Urban Event Lab heette voorheen Event Creators. Opgericht in 1980 waren wij één van de eerste eventbureau’s in België. Reeds meer dan 40 jaar organiseren wij trainingen, teambuildings en personeelsdagen vol enthousiasme en met veel liefde.

In 1980 lanceerden wij als eersten survival events met quads.
In 2002 lanceerden wij als eersten stadsspelen met GPS technologie
In 2012 transformeren wij van all round naar gespecialiseerd bureau in teambuildings in steden. Event Creators wordt Urban Event Lab.

Onze missie is het ontwikkelen en organiseren van originele concepten voor teambuilding, training, maar ook puur voor de fun.  Zowel serieuze als speelse onderwerpen worden hierbij in een humoristisch jasje gegoten.

Na meer dan 40 jaar bijschaven, jaarlijks innoveren en dankzij de feedback en inspiratie van tienduizenden deelnemers zijn wij zeker dat onze events van topkwaliteit zijn en dat wij de beste verhouding prijs/kwaliteit kunnen bieden.  Onze teambuildings worden begeleid door een team van zeer ervaren en enthousiaste coördinatoren.

Ons Team

Urban Event Lab wordt geleid door Veerle Vanhaecke.

Opleiding:
Master in de Rechten (U Gent 1988-1993) – postuniversitair bedrijfspsychologie, toegepaste positieve psychologie

Beroepservaring:
1993-2003: bedrijfsadviseur/consultant gespecialiseerd in bedrijfseconomische doorlichtingen en HR (Agentschap Ondernemen)
2003- heden: owner Urban Event Lab, ontwikkeling nieuwe concepten