Stadsavonturen als teambuilding of voor de fun!

Lost

Absoluut de allerleukste, interactieve teambuilding met GPS ter wereld! De teams gaan op zoek naar de 10 leukste plekjes in de stad. Hier komen ze niet alleen afwisselende opdrachten tegen. Maar ook 2/3 mini workshops.

De absolute nummer 1 onder de teambuildings

Nieuwe versie 2024 nog leuker!

Nieuwe technologiën (gepersonaliseerde mobiele Apps met ingebouwde GPS), 2 mini workshops en glossy roadbooks worden in de juiste verhouding ingezet om het beste in uw teams naar boven te halen. Bovendien brengt deze teambuilding hen naar de mooiste plekjes in de stad.

Deze teambuilding blinkt vooral uit door zijn afwisseling en staat op nummer 1 in de Top 10 van meest gekozen team events.

Op elke checkpoint krijgen de teams 3 opdrachten:

een VRAAG (city related) oplossen om toegang te krijgen tot de spannende opdracht

een SPANNENDE opdracht tot een goed einde brengen in één van de volgende categoriën: humor, artistiek, licht sportief, culinair, cultureel, brain cracker, couleur locale (ludieke anekdotes inschatten), …

een originele TEAMFOTO of FILM maken volgens onze instructies

De MINIWORKSHOPS die uw gasten naar bijzondere plaatsen in de stad brengen, vallen steevast bij alle deelnemers erg in de smaak:

zintuiglijke proef met chocolade

een ludiek jeu de boules toernooi

grafitti spuiten (Gent)

Teambuilding met gps “Lost”: praktische info

Locaties: Brugge, Gent, Leuven, Antwerpen, Brussel, Mechelen, Ieper, Oostende, Kortrijk.

Duur: 2 of 3 u onderbroken (1/2 dag) of 2 x 2 u met onderbreking (dag)

Talen: NL – FRA – ENG

Capaciteit: 1 tot 999 in teams van 6 tot 8 personen

Prijs per persoon in € : excl. BTW 21%

aantal1-2021-4041-7071-100>100
1/2 dag780 forfait inclusief 20 dlnrs38353330
dag980 forfait inclusief 20 dlnrs48454340
Op zoek naar een flexibelere of budgetvriendelijkere formule? Deze teambuilding kan ook worden georganiseerd als TEAMBUILDING IN A BOX.

Toolkit Teambuilding

teambuilding toolkit

+ SPELMATERIALEN MET UW LOGO

+ GEPERSONALISEERDE APP met Audio & Video en ingebouwde GPS

+ BADGES op NAAM voor elke deelnemer

+ TOOLS eigen aan het gekozen spel

REVIEWS

Mercedes Benz

Hierbij wens ik je, in naam van alle deelnemers, nogmaals te bedanken voor dit superheerlijke evenement (teambuilding met “Lost”). Iedereen was zeer enthousiast, het geheel stak zeer goed in elkaar, veel variatie, een prachtlocatie en ook evenveel lof voor het restaurant dat u ons heeft aangeraden!
Tot een volgende keer ..

Agentuur

Eerst en vooral wilde wij u graag melden dat we een ontzettende leuke tijd hebben gehad zaterdag tijdens het spel ”Lost in Brugge”. Iedereen heeft zich rot geamuseerd!

Teambuilding Lost

Blijvende effecten van deze teambuilding met gps op uw bedrijf 

Wil u graag met uw team Brussel, Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven, Kortrijk, Oostende of Parijs op een originele manier (her)ontdekken? Het teambuilding “Lost” biedt zoveel afwisseling en mogelijkheden dat het al jaren onze best verkochte format is . Het zal u ook dan ook niet verwonderen dat Lost nog nooit lager dan 5 sterren werd gewaardeerd. De nieuwe versie waarbij ook nieuwe media en gepersonaliseerde mobiele Apps zijn ingewerkt, maken het spel nog leuker. Een absolute aanrader!

Vrijblijvende optie, reservatie en betaling

Wanneer u interesse heeft in één van onze stadsspelen, kan u steeds een vrijblijvende optie van 8 dagen op de gewenste datum laten plaatsen. Zo kan u in alle rust beslissen en bent u zeker van beschikbaarheid.
Als u een stadsspel wenst te reserveren, maken wij voor u een reservatieformulier op met alle details van het event. Het aantal deelnemers kan u wijzigen tot 7 dagen voor het event. Minstens dit aantal zal dan ook gefactureerd worden.
Betalen doet u na ontvangst van onze factuur via overschrijving op onze rekening.

Veerle Vanhaecke

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info:

veerle.vanhaecke@urbaneventlab.be