Stadsavonturen als teambuilding of voor de fun. Welkom bij Urban Event Lab!
teambuilding Leuven

Lost

Absoluut de allerleukste interactieve teambuilding ter wereldTeams gaan op zoek naar de 10 leukste plekjes in de stad, waarbij ze afwisselende opdrachten en 2 of 3 mini workshops tegenkomen.

Oude vertrouwde tools zoals glossy roadbooks maar ook nieuwe technologiën (hiking GPSsen en een mobiele App) worden in de juiste verhouding ingezet om het beste in uw teams naar boven te halen …

Deze teambuilding blinkt vooral uit door zijn afwisseling …

Teambuilding Lost

Wat zijn de OPDRACHTEN in deze teambuilding met GPS?

Op elk checkpoint hebben de teams 3 opdrachten te doen:

 • Een VRAAG (city related) oplossen om toegang te krijgen tot een spannende opdracht
 • Een SPANNENDE OPDRACHT tot een goed einde brengen in één van volgende categoriën: humor, artistiek, licht sportief, culinair, cultureel, brain cracker, couleur locale (ludieke anekdote inschatten), …
 • Een ORIGINELE TEAMFOTO OF FILM maken volgens onze instructies

De 3 MINIWORKSHOPS die uw gasten naar bijzondere plaatsen in de stad brengen, vallen steevast bij alle deelnemers erg in de smaak:

 • degustatie van streekbier
 • chocolade proeven op verschillende manieren
 • een ludiek jeu de boules toernooi

Over welke tools beschikken de deelnemers in deze teambuilding?

 teambuilding toolkit

NA HET EVENT:

 • prijsuitreiking met oorkondes, koeken en snoepen
 • beveiligde webpagina met al uw foto’s en filmpjes om naar hartelust te bewerken, te delen, te downloaden, …

Teambuilding met GPS LOST: alle praktische details

Wat kan je winnen?

We hebben al ondervonden dat je veel meer uit een stadsspel kan halen als je de inzet verhoogt.

Sowieso gaat elke deelnemer naar huis met een inspirerende boodschap, een onvergetelijke ervaring en het team dat de meeste punten heeft gescoord, krijgt een attentie.

Uitwerking op maat

Op 2 checkpoints kan u in de DOE-OPDRACHTEN een company related opdracht inlassen.
Enkele voorbeelden

 • een industriële bakkerij liet de teams op een checkpoint croissants proeven. Welke croissants zijn van het eigen bedrijf en welke van de concurrentie?
 • een farmaceutisch bedrijf laat puffertjes testen door de deelnemers. De merknamen zijn weggewerkt dus ze weten niet welk puffertje van het eigen bedrijf is. De deelnemers moeten de puffertjes op verschillende punten beoordelen. Welk puffertje komt er als beste uit?
 • In samenwerking met de beste chocolatier van België laten we de specerijen van een internationale specerijtrader in heerlijke pralines verwerken. Door te proeven moeten ze de gebruikte specerijen kunnen benoemen
 • een kwis inlassen
 • een video-opdracht inlassen van de CEO of een andere illustere bekende in het bedrijf

Reacties klanten

“Hierbij wens ik je, in naam van alle deelnemers, nogmaals te bedanken voor dit superheerlijke evenement (teambuilding met GPS “Lost”). Iedereen was zeer enthousiast, het geheel stak zeer goed in elkaar, veel variatie, een prachtlocatie en ook evenveel lof voor het restaurant dat u ons heeft aangeraden!
Tot een volgende keer …” – Mercedes Benz

“Eerst en vooral wilde wij u graag melden dat we een ontzettende leuke tijd hebben gehad zaterdag tijdens het spel ”Lost met GPS” in Brugge. Iedereen heeft zich rot geamuseerd!” – Agentuur

Blijvende effecten van deze teambuilding op uw bedrijf 

Wil u graag met uw team Brussel, Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven, Kortrijk, Oostende of Parijs op een originele manier (her)ontdekken? Het teambuilding GPS spel “Lost met gps” biedt zoveel afwisseling en mogelijkheden dat het al jaren onze best verkochte format is . Het zal u ook dan ook niet verwonderen dat Lost met gps nog nooit lager dan 9 op 10 werd gewaardeerd. De nieuwe versie waarbij in de GPS zoektocht ook nieuwe media en exclusieve mobiele Apps zijn ingewerkt, maken het spel nog leuker. Een absolute aanrader!

Vrijblijvende optie, reservatie en betaling

Wanneer u interesse heeft in één van onze stadsspelen, kan u steeds een vrijblijvende optie van 8 dagen op de gewenste datum laten plaatsen. Zo kan u in alle rust beslissen en bent u zeker van beschikbaarheid.
Als u een stadsspel wenst te reserveren, maken wij voor u een reservatieformulier op met alle details van het event. Het aantal deelnemers kan u wijzigen tot 7 dagen voor het event. Minstens dit aantal zal dan ook gefactureerd worden.
Betalen doet u na ontvangst van onze factuur via overschrijving op onze rekening.