Welkom bij Urban Event Lab!
originele teambuilding

Stresskippen Temmen™ – humor

Tijdens deze hyperoriginele teambuilding leert u een virtuele stresskip met veel humor 10 schijnbaar onschuldige gewoontes af die leiden tot stress en burn out.

Teambuilding Stresskippen Temmen

Hoe verloopt deze originele teambuilding Stresskippen Temmen?

Elk team krijgt bij de start een bijzondere teamgenoot mee: een virtuele stresskip.

De kip heeft ontdekt dat de meest succesvolle mensen – zonder uitzondering – 1 eigenschap gemeen hebben: ze zijn erin geslaagd 10 schijnbaar onschuldige gewoontes af te leren die leiden naar steeds meer stress en burnout.

10 schijnbaar onschuldige gewoontes zorgen voor stress en burnout

Terwijl u van de stad proeft, een petanque toernooi speelt tegen een ander team, grappige anekdotes inschat en afwisselende teamopdrachten uitvoert, zal u uw kip – op ludieke wijze – simpele trucs leren om van die slechte gewoontes af te komen.

U kan ze later toepassen om stress in uw eigen leven en werk significant te verminderen!

Een teambuilding spel met dubbele inzet: de stad verkennen in team en tegelijkertijd iets bijleren waar u voor de rest van uw leven profijt van heeft.

Met welke tools worden de teams uitgerust?

teambuilding stresskippen toolkit

Originele teambuilding met veel humor “Stresskippen Temmen”: praktische fiche

  • 10 checkpoints waarvan 4 bemand
  • geschikt voor iedereen tussen 12 en 71 jaar
  • veel humor en afwisseling
  • stadsspel waarbij u ongeveer 3.5 km te voet aflegt

stresskippen temmen prijzentabel

Referenties: wat zeggen andere bedrijven over Stresskippen Temmen?

FOD Mobiliteit  – Beste Veerle, ik wens je heel erg te bedanken voor de superleuke dag die we hebben beleefd.  Het was heel fijn voor iedereen.

IBZ :Beste Veerle,  Bedankt voor de organisatie van de teambuilding.  Het was erg fijn en goed georganiseerd. De collega’s waren heel enthousiast.  Inhoudelijk zat het ook erg goed in elkaar.

Hudson: Beste Veerle, Ik wilde u en uw team toch nog even bedanken voor het zeer leuke stadsspel dat we vorige week vrijdag mochten spelen, iedereen heeft zich enorm geamuseerd en we hadden bovendien enorm veel chance met het weer!  Ook bedankt voor het doorsturen van de foto’s.

Volvo: De stresskippen gisteren in Oostende waren een schot in de roos!

Waarom springt Stresskippen Temmen eruit als originele teambuilding activiteit?

  1. KWALITEIT: de laatste wetenschappelijk bewezen psychologische technieken worden vertaald in luchtige en ludieke opdrachten
  2. ORIGINALITEIT: een gelijkaardig event waarbij het ontdekken van de leuke plekken in de stad wordt gecombineerd met het leren van trucs om stress en burnout te verminderen vind je nergens
  3. HUMOR: serieuze zaken in een humoristisch jasje steken zodat iedereen ervan kan genieten en tegelijkertijd iets kan bijleren is ons handelsmerk

 

 

Contact