Stadsavonturen als teambuilding of voor de fun. Welkom bij Urban Event Lab!
ecologische teambuilding

GREEN FEET (eco-teambuilding)

Ecologische teambuilding waarbij uw teams starten met een reuzegrote voet die de ecologische voetafdruk van de gemiddelde Belg vertegenwoordigt.  Op 10 checkpoints in de stad moeten ze door het uitvoeren van afwisselende opdrachten, proberen om deze voetafdruk zoveel mogelijk te verkleinen.

Wat zijn de opdrachten in de ecologische teambuilding “Green Feet”

Elk team start met een GIGANTISCHE GROENE VOET die de gemiddelde ecologische voetafdruk van de Belg voorstelt. Doel van het spel is met een zo klein mogelijk groene voet te eindigen.

Dit kan door op elk checkpoint de juiste keuzes te maken en een afwisselende opdracht uit te voeren (humoristisch, licht sportief, intellectueel, cultureel, culinair, …). Uiteraard neemt u op elk punt ook een originele FOTO of FILM van uw team.

Zal uw team kiezen voor een familie die elke dag bamboekleren draagt maar op zondag met een Porche met 4-dubbele uitlaat naar de kust rijdt of voor het sportieve gezinnetje dat het ganse weekend gaat fietsen maar het weekend traditioneel afsluit met het eten van een dubbele portie cote à l’os?

De grappige contradicties maken dit event zo uniek dat er nog lang over nagepraat zal worden … Wie eindigt met de kleinste voet, wordt beloond met de hoorn des overvloeds.

Aantal bemande checkpoints: 4 van de 10

ecologische teambuilding Green Feet

Hoe worden de teams uitgerust tijdens de ecologische teambuilding?

ecologische teambuilding toolkit

NA DE TEAMBUILDING

  • u kan al uw foto’s en filmpjes downloaden van een beveiligde site
  • prijsuitreiking met oorkondes, koeken en snoepen

Ecologische Teambuilding “Green Feet”: praktische details

ecologische teambuilding prijs

Wat zeggen andere bedrijven over deze groene teambuilding?

ecologische teambuilding Oostende

Nen dikke merci van onze medewerkers die zich allen heel goed hebben geamuseerd.

Onze mensen zijn vol lof over jullie organisatie en hebben een leuke dag beleefd!
Dus bedankt ook aan je medewerkers om dit waar te maken !” – HR & Business Support Manager, Computacenter

“Hartelijk dank voor de perfecte organisatie van onze teambuilding te Brugge. Het was niet alleen fun maar ook zeer interessant en zeer de moeite waard” – HR management, Sodexo

“Nogmaals bedankt voor de geslaagde organisatie, mijn medewerkers hebben het ten zeerste geapprecieerd.” – Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening, de directeur.

Bent u op zoek naar een originele, GROENE TEAMBUILDING in Vlaanderen? Urban Event Lab organiseert Green Feet in Brugge, Gent, Brussel, Leuven, Antwerpen, Mechelen, Kortrijk, Ieper en Oostende.