Stadsavonturen als teambuilding of voor de fun!
teambuildingsdag Gent

Teambuilding Gent


Gent is de meest gekozen stad voor de organisatie van een teambuilding. Waarom? Het ligt centraal, is vlot bereikbaar en voortdurend in beweging.

Teambuilding Antwerpen

Teambuilding Antwerpen

In Antwerpen ondergaan volledige stadsdelen een metamorfose. Bijgevolg ontdek je bij elk bezoek weer iets nieuws.  

teambuilding Leuven

Teambuilding Leuven

Leuven is een gezellige studentenstad met veel originele adresjes. Er stijgt bovendien zoveel wijsheid op uit de hoofden van zijn inwoners dat je gegarandeerd vol nieuwe inspiratie huiswaarts keert …

teambuilding Brussel

Teambuilding Brussel

Een teambuilding in Brussel, de hoofdstad is altijd een schot in de roos! Met zijn Sint-Hubertusgalerijen, Manneke Pis, de bruine kroeg à la Mort Subite, de Sablon, de Kunstberg, de tuinen van het Koninklijk Paleis, …

crimi spel

Teambuilding Brugge

Brugge wordt ook het Venetië van het Noorden genoemd. Het is een Unesco Werelderfgoedstad met historische toplocaties. Bovendien heeft de stad een zeer rijk cultureel aanbod en uitmuntende gastronomie.

ecologische teambuilding Oostende

Teambuilding Oostende


Oostende , een teambuilding aan zee. De onstuimige Noordzee zette James Ensor aan tot het creëren van zijn beste werk. Maar de zee is en blijft voor iedereen een onuitputtelijke bron van inspiratie.   Laat die frisse wind maar eens blazen in uw team …

Teambuilding Mechelen

Teambuilding Mechelen


Wist je dat bijna alle bedrijven die Mechelen kiezen voor hun teambuilding afkomstig zijn uit regio Vlaanderen of Brussel? En dat 80% van hun personeelsleden  nog nooit in Mechelen zijn geweest?  Een nieuwe stad ontdekken heeft altijd meerwaarde aan uw teambuilding.

teambuilding Ieper

Teambuilding Ieper

Hoewel de naam Ieper ons vooral herinnert aan de oorlog, valt iets bijzonders op bij het starten van elke teambuilding.  Zonder uitzondering zijn alle deelnemers overweldigd door vredige sfeer die daar nu heerst.  Verder zorgen de authenticiteit van de Kazematten, de Last Post, de vestingen, … nog steeds voor kippenvel momenten.

teambuilding Kortrijk

Teambuilding Kortrijk

De stad Kortrijk is ook de bakermat van het design. Voor velen onbekend en daarom alleen al een reden om je volgende teambuilding daar te laten doorgaan.

Veerle Vanhaecke

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info:

veerle.vanhaecke@urbaneventlab.be