Stadsavonturen als teambuilding of voor de fun. Welkom bij Urban Event Lab!
Ieper en den Grooten Oorlog

IEPER en Den Grooten Oorlog

Tijdens de ludieke teambuilding Ieper en den Grooten Oorlog, ontdekken uw teams de mooiste plekjes in Ieper en al haar oorlogsgeheimen op een originele manier.

Teambuilding Ieper en den Grooten Oorlog combineert nieuwe technologiën, leuke opdrachten, grappige verhalen over den oorlog en oude vertrouwde luxueuse tools om van dit stadsspel in Ieper een wel zeer bijzondere ervaring te maken!

teambuilding Ieperstadsspel Ieper

Wat zijn de opdrachten tijdens de teambuilding Ieper en den Grooten Oorlog?

Op elk punt krijgen de teams afwisselende opdrachten voorgeschoteld in één van volgende categoriën: humor, artistiek, licht sportief, culinair, cultureel, brain cracker, ludieke anekdote over den oorlog inschatten. Zo komen ze onder meer te weten hoe het voelt om chocolade te snuiven in tijden van oorlog, waarom vele soldaten een oorlogsmeter hadden in Parijs, wat er gebeurde als er een granaat in een latrine terechtkwam, waar een klaproos al niet goed voor is, …

Uiteraard maken de teams onderweg artistieke foto’s als herinnering en vooral ook om hun kansen te optimaliseren om volledig op onze kosten verwend te worden met de hoorn des overvloeds.

Het is een leuk idee om deze teambuilding af te sluiten in een bijzondere Ieperse locatie: wat dacht u van een afsluitdrink, diner of lunch in Pacific Island of de Kazematten?

Voor wie is deze teambuilding geschikt?

Deze teambuilding in Ieper is geschikt voor iedereen:  zowel jonge blaadjes als oude rotten, sportievelingen als stijve harken, herdenkingsfreaks maar ook cultuurbarbaren zullen genieten!  Enkel gevoel voor humor is een uiteraard een must om deel te nemen!

De totale route is ong. 3.5 KM – 4 van de 10 checkpoints zijn bemand.

Teambuilding Ieper en Den Grooten Oorlog: praktische details

Ieper en de groote oorlog fiche

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarmee worden de teams uitgerust?

teambuilding toolkit

NA DIT STADSSPEL

  • afsluit met uitreiking van prijzen (oorkondes, blikken doos koeken en snoepjes)
  • beveiligde webpagina met al uw foto’s en filmpjes om naar hartelust te bewerken, te delen, te downloaden, …

Wat zeggen andere bedrijven over de teambuilding Ieper en Den Grooten Oorlog?

stadsspel Ieper

MENSA :  “Dag Veerle, we hebben een prachtige dag beleefd in Ieper”

VILLERS: ” Ik moet je nog bedanken voor de prachtige dag die je ons hebt bezorgd, we hebben ervan genoten, ga zeker nog beroep op je doen.  Vele groetjes,  Linda”

Contact