Stadsavonturen als teambuilding of voor de fun!

Elixier X

Tijdens het nieuwe stadsspel “Elixier X” wordt de vrijgezel extra in de watten gelegd tijdens een ontspannende, unieke vrijgezellenuitstap, boordevol humor, doch steeds stijlvol.

teambuilding Brugge

Vrijgezellenfeest Elixier X

We verwelkomen de vrijgezel in stijl met een glas bubbels.

Nadat man/vrouw van het glas heeft genipt, toveren we een bijhorend briefje tevoorschijn van zijn/haar aanstaande (dit briefje kan u uiteraard op maat aanpassen).

Een citaat:
Op internet heb ik een revolutionair Elixier ontdekt … ik kon aan de verleiding niet weerstaan … 1 druppel ervan in een glas bubbels zou al voldoende te zijn om volgende, blijvende effecten te veroorzaken bij degene die ervan heeft gedronken: eeuwige verliefdheid op de persoon die het goddelijke drankje heeft klaargemaakt.
Helaas, er zijn ook onomkeerbare bijwerkingen mogelijk: elke dag man/vrouw tot op het bot willen verwennen nooit meer zin hebben om alleen uit te gaan, nooit meer willen shoppen, de kuismicrobe krijgen, onvoorwaardelijke vergevingsgezindheid voor alles wat je echtgenoot uitspookt, …

Maar niet getreurd … als jullie binnen de 2 uur een tegengif opsnuiven, worden alle mogelijke bijwerkingen in 1 klap geneutraliseerd.

Om dit tegengif te bemachtigen, heb je een geheim wachtwoord nodig.

City survival kit

Jullie krijgen een city survival kit met daarin een APP met GPS functie, eigenaardige aanwijzingen, liefdesverhalen die verband houden met de mooiste plekjes in de stad, … Hiermee kan je het wachtwoord achterhalen. Zoniet transformeer je voor eeuwig in de brave echtgeno(o)t(e). “

Om helemaal in de sfeer te komen, stellen wij op elk checkpoint (8 à 10 in totaal) ook een typische vrijgezellenopdracht voor met foto en film. Deze opdrachten zijn grappig, maar steeds stijlvol. Jullie beslissen zelf of je de vrijgezel en haar teamleden deze opdracht laat uitvoeren of niet.

Dit leuke en vooral spannende stadsspel boordevol humor is een ideale activiteit voor de organisatie van uw volgende vrijgezellenfeest. U kan dit spel in 1 of meerdere teams spelen en met jullie hulp schrijven we het “briefje” helemaal op het lijf van de vrijgezel in kwestie!

Stadsspel Elixier X: praktische info

Vertrekplaatsen: Brugge (Concertgebouw) – Gent (Vrijdagmarkt – standbeeld Artevelde) – Brussel (Spanjeplein) – Antwerpen (wandelterras Zuiderterras) – Oostende (Vissersplein) – Mechelen (Grote Markt) Leuven (Ladeuzeplein) – Ieper (Grote Markt) – Kortrijk (Schouwburgplein)

Wanneer? Elke zaterdag na reservatie met vertrekuur tussen 10.00 en 16.00 (= laatste vertrekuur)

Duur: 2,5 à 3 u onderbroken

Talen: NL

Prijs per persoon incl. BTW 21%: 30 EUR

(er worden minstens 12 deelnemers aangerekend ook al bent u met minder)

City Survival Toolkit

teambuilding toolkit

+ LUXUEUSE SPELMATERIALEN

+ GEPERSONALISEERDE APP met Audio & Video en ingebouwde GPS

+ TOOLS eigen aan het gekozen spel

REVIEWS

Check onze uitgebreide referentielijst op

www.urbaneventlab.be/referenties

(gebaseerd op 3000+ beoordelingen)

Verloop stadsspel
00.00 op het gereserveerde uur staat een medewerker van ons team u op te wachten voor briefing en uitdelen materiaal
Opm! STARTUUR dient STIPT gerespecteerd te worden, bij laattijdigheid wordt het spel ingekort
Betaling wordt geregeld op basis van werkelijk aantal deelnemers mits minimum 12 (dat wil zeggen dat er altijd minstens 12 personen worden aangerekend ook al bent u met minder)
00.10 teams gaan op pad naar 8-10 leuke plaatsen in de binnenstad, 1 van die checkpoints is door ons bemand
02.30 teams gaan naar een mysterieuze plaats in de stad, waar het tegengif zal worden toegediend
03.00 einde

Bent u op zoek naar een origineel idee voor de organisatie van een vrijgezellenfeest?

Met Elixier X heeft u de perfecte activiteit gevonden!

Meteen reserveren? Vermeld datum – format – indicatief aantal – gewenst stad en gewenst vertrekuur (laatste 16.00) Wij checken meteen beschikbaarheid en sturen u een reservatieformulier door met alle praktische details van uw event. Vanaf dat moment heeft u een vrijblijvende optie op de gewenste datum die 7 dagen geldig blijft. Als u het reservatieformulier binnen de 7 dagen terugstuurt voor akkoord, dan ligt uw event vast, na onze schriftelijke bevestiging.

Veerle Vanhaecke

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info:

veerle.vanhaecke@urbaneventlab.be

FAQ:
1. we zijn maar met 7, kunnen we dit spel dan ook spelen? Ja, dan wordt het minimumforfait van 12 personen aangerekend en betaalt u dus 360 EUR in totaal.

2. ik weet nog niet juist met hoeveel we zullen zijn. Kan ik de datum al reserveren? Ja, u kan het juiste aantal deelnemers wijzigen tot op de dag van het event. Een week voor het event gebeuren bij ons alle praktische voorbereidingen, tegen dan moet u wel het AANTAL TEAMS doorgeven waarin u het spel wil spelen

3.Aantal teams? u kan allemaal samen blijven of teams maken van minstens 6 personen

4. Wat als het regent? Al onze stadsspelen gaan door in het historische centrum van de stad met veel schuilmogelijkheden. Zorg dat u goede schoenen aanhebt om te wandelen, (warme) stadskleding en in voorkomend geval regenjas of paraplu. Een geboekt stadsspel kan onder geen enkel beding geannuleerd worden omdat het regent.

5. Kan ik nog annuleren? Ja, gelieve rekening te houden met volgende annulatiekosten: 85 EUR bij annulatie tot 30 dagen voor gereserveerde datum, 200 EUR bij annulatie tussen 30 en 8 dagen voor gereserveerde datum, 360 EUR bij annulatie vanaf 8 dagen voor gereserveerde datum.