Stadsavonturen als teambuilding of voor de fun!

Escape Game “POWER”

Escape Game Power is een zinderende teambuilding met een meesterlijke plot. Uw teams proberen te niet alleen te ontsnappen uit de stad …

Escape Game “Power”: thema

Deze teambuilding is niet zoals alle andere.

Dit 3 of 4 uur durende teamevent combineert ontsnappen, raadsels oplossen, 10.000 stappen zetten en de mooiste plekjes in de stad ontdekken, op een onovertroffen wijze. Dit is het moeilijkste stadsspel uit de reeks! Uw teams zullen moeten samenwerken, hun creatieve talenten benutten en snel handelen om te kunnen ontsnappen. Niet uit een stoffige kamer, maar uit de stad. En bovendien aan de willekeur van een paar machtswellustige vrouwen.

Thema van deze Escape Game

Een Vlaamse startup kreeg een Eureka moment na het lezen van de bestseller Power van Naomi Alderman.  In deze zinderende bestseller ontdekken vrouwen overal ter wereld dat ze beschikken over een geheim wapen.  Door te duwen op een bepaalde pees in hun schouder kunnen ze mannen op afstand houden.  Of zelfs electrocuteren als het moet.  In het begin maakten vrouwen gebruik van de pees als ze in contact kwamen met opdringerige mannen.  Maar ineens gaat het mis.  Bepaalde vrouwen misbruiken hun pees om zo de machtigste posities in bedrijven en in de politiek te veroveren.  Uiteindelijk is de mannenpopulatie doodsbang en overgeleverd aan de willekeur van vrouwen.

Een Vlaamse startup maakte van deze fictie werkelijkheid en is nu klaar voor de lancering van hun prototype. Hiervoor creeërden ze een groot electromagnetisch veld dat de hele stad beslaat. Vervolgens worden alle vrouwen binnen het gebied supersonisch uitgerust met een gelijkaardig wapen.

Wat zijn de opdrachten in deze teambuilding?

Door stap voor stap het electromagnetisch veld onschadelijk te maken, proberen uw teams te ontsnappen aan dit ondraaglijk lot.  Dit doen ze door op 10 plaatsen in de stad codes te kraken, enigma’s op te lossen en brain crackers te ontcijferen.  Stel nu dat u hierin niet slaagt.  Dan is er gelukkig nog een plan B.  Er is nog 1 poort waarlangs u de stad kan ontvluchten.  En heren, kijk uit met de dames in uw team.  Misschien zijn 1 of meerdere wel een mol die er alles aan zullen doen om uw ontsnappingspoging te saboteren.

“Een zinderende Escape Game met een meesterlijke plot!”

Escape Game Power: praktische info

Locaties: Brugge, Gent, Leuven, Antwerpen, Brussel, Mechelen, Ieper, Oostende, Kortrijk.

Duur: 2 of 3 u onderbroken (1/2 dag) of 2 x 2 u met onderbreking (dag)

Talen: NL – FRA – ENG

Capaciteit: 1 tot 999 in team van 6 tot 8 personen

Prijs pp in €: (excl. BTW 21%)

aantal1-20 21-4041-7071-100>100
1/2 dag700 forfait inclusief 20 dlnrs35323028
dag900 forfait inclusief 20 dlnrs45424038

Toolkit Teambuilding Escape Game “Power”

teambuilding toolkit

+ SPELMATERIALEN MET UW LOGO

+ GEPERSONALISEERDE APP met Audio & Video en ingebouwde GPS

+ BADGES op NAAM voor elke deelnemer

+ TOOLS eigen aan het gekozen spel

REVIEWS

Directeur Kind & Preventie

Ik wil je nog even bedanken voor de fantastische teambuilding die jullie voor ons hebben georganiseerd. Onze personeelsleden waren allemaal geweldig enthousiast. Het was fijn om op die manier samen te werken.
Escape Game Gent
Veerle Vanhaecke

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info:

veerle.vanhaecke@urbaneventlab.be