Stadsavonturen als teambuilding of voor de fun. Welkom bij Urban Event Lab!
Humoristische teambuilding

Save The Nuns ©

Hilariteit alom tijdens deze teambuilding waarin uw teams een HIPPE NON bijstaan in haar zoektocht naar het Geschrift van De Arme Claeren.  Hierin staat een methode beschreven om SCHANDALIG RIJK te worden.

teambuilding Save the nuns

Hoe verloopt de humoristische teambuilding “Save The Nuns”?

Uw teams worden onthaald door een HIPPE NON.  Hilariteit alom dus bij de start van deze humoristische teambuilding.  Al snel wordt duidelijk dat de non in serieuze problemen zit.

Zijzelf en haar hele klooster zit namelijk op ZWART ZAAD. Nochtans ligt de oplossing binnen handbereik. Eén van haar illustere voorgangers (een controversiële non die niet zo hoog opliep met sober leven), heeft namelijk een boek geschreven: Het GESCHRIFT van de ARME CLAEREN. In tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden, wordt hierin een onfeilbare methode beschreven om schandelig rijk te worden. De non was wel bang dat haar boek in verkeerde handen zou vallen. Daarom heeft ze het goed verborgen. Ze heeft tips nagelaten om de kloosterorde in tijden van nood naar het Geschrift te leiden, maar de hippe nonnen zijn niet slim genoeg om die tips te analyseren … Ze zijn het SPOOR volledig BIJSTER.

Wat zijn de opdrachten?

Uw teams proberen het klooster van de ondergang te redden. Ze volgen een eeuwenoud spoor dat leidt naar de meest opmerkelijke, bekende en onbekende plekjes in de stad.

Het klooster is trouwens helemaal mee met de tijd: voor het volbrengen van uw opdracht, zal de non u voorzien van alle modern materiaal: glossy roadbook, Garmin Gpssen, een Mobiele App en pikante roddeltjes over de stad en haar inwoners die u steil achterover doen slaan, …

Op 2 van de 10 checkpoints staat een non u op te wachten om jullie teams een hart onder de riem te steken met een ludiek spel.

Sommige deelnemers gaan zo in het thema op, dat zij in een nonnenkleed aan de start verschijnen.  Dat is absoluut geen must!  Onze nonnen zorgen zelf al voor voldoende animo tijdens dit stadsspel

Uiteraard komt de beproefde URBAN EVENT LAB FORMULE weer in al zijn glorie aan bod: veel afwisseling, boeiend voor jong en oud, high-tech , humor, creativiteit, logisch denken, samenwerken, inclusief een licht sportieve opdracht, een belevenis met chocolade, trivia en een hele reeks foto’s en filmpjes van uw teams.

Welk materiaal krijgt uw team mee bij de start?

teambuilding toolkit

NA DIT LUDIEKE STADSSPEL

  • prijsuitreiking met het geschrift van de arme claeren, oorkondes, koeken en snoepen
  • beveiligde webpagina met al uw foto’s en filmpjes om naar hartelust te bewerken, te delen, te downloaden, …

Humoristische teambuilding “Save The Nuns”: praktische fiche

save the nuns prijzentabel

Reacties klanten – wat zeggen andere bedrijven over “Save The Nuns”

“Zonder twijfel het leukste stadsspel ooit! Wij hebben er enorm van genoten” – lerarenkorps Sint-Jozefsinstituut
“Nogmaals bedankt voor de leuke dag van vrijdag 20/5. Iedereen was tevreden en heeft er veel plezier aan beleefd.” – OCMW