Stadsavonturen als teambuilding of voor de fun. Welkom bij Urban Event Lab!
culinaire teambuilding

Zot Van Gent

Compleet stadsbezoek met 3-gangen lunch of diner waarbij u een deel van de route te voet, een deel met privéboot en een deel met paardenkoets aflegt.

Wat staat er allemaal op het programma van deze culinaire teambuilding “Zot van Gent”?

Als wij, rasechte Gentenaren, u in de WATTEN willen leggen met het beste dat Gent te bieden heeft, beginnen we in STIJL.

We gaan aan boord van een BOOTJE dat we speciaal voor u hebben afgehuurd. Terwijl we varen langs de mooiste plekjes van de stad, nippen we aan een “véritable Coupe Gantoise”. De grappige verhalen die de schipper onderweg over Gent en de Gentenaren vertelt, veroorzaken veelvuldige lachsalvo’s. De sfeer zit er dus goed in als we aanmeren in de buurt van een typische Gentse locatie.

De heerlijke dampen van de GENTSE WATERZOOI die ze net voor ons hebben klaargemaakt op grootmoeders wijze, doen ons meteen het water in de mond lopen. We schuiven aan aan lange, gezellige tafels (menu is bespreekbaar, vegetarisch alternatief mogelijk)

Na deze supergezellige ervaring zetten we de culinaire teambuilding verder met PAARD EN KAR. Na een paar leuke omzwervingen komen we aan op onze eindbestemming: een chique, trendy locatie waar we nog nagenieten van een betoverend dessertbord.

Zot Van Gent

Met dit lunch- of themadiner combineert u al het beste van Gent: genieten van de mooiste plekjes, locals die ons doen lachen met hun ludieke anekdotes over de Gentenaren, ouderwetse gezelligheid en SMULLEN van een echte Gentse klassieker op een bijzondere locatie, een nostalgische rondrit met de paardentram en afsluiten op een chique locatie, the place to be in Gent, waarna u kan afzakken naar hun club om nog te genieten van de meest TRENDY vibes and tunes.

Als u uw gasten wil verrassen met een originele thema middag of thema avond waarbij chique en trendy momenten worden afgewisseld met echte Gentse gezelligheid, lekker eten en heel humor zonder dat je de hele tijd op je stoel genageld zit, dan is “Zot van Gent”, in de categorie lunch of dinner events een absolute TOPPER!

Prijs van deze culinaire teambuilding activiteit

69,50 EUR pp inclusief aperitief, priveboot , privepaardenkoets , hoofdgerecht met drankje, dessertbord in het mooiste restaurant van Gent + koffie of thee, excl. btw, excl. gids (wij werken met 1 gids per 20 – 20 deelnemers à 200 EUR per gids)

Deze prijs is berekend op een minimum deelname van 20 personen.

Wat zeggen andere bedrijven over “Zot van Gent”

“Hierbij wilde ik jullie bedanken voor de organisatie van ons evenement van gisteren. Alles was perfect geregeld en iedereen heeft echt een fijne dag gehad. Een geslaagd evenement dus!” – Carglass

“De avondactiviteit was dik in orde. Iedereen heeft ervan genoten en we hebben enkel positieve commentaren ontvangen.” – Concordia Textiles