Urban Event Lab

 
 
 
 
 
 
 

Urban Adventures: teambuilding voor kleine groepen

Nieuwe teambuilding à 35 EUR pp

Teambuilding gebaseerd op onze bestseller Lost  – de allerleukste teambuilding ter wereld- ditmaal specifiek uitgewerkt voor kleine groepen tot maximum 14 personen in Nederlands, Frans of Engels of een combinatie van 2 talen.

 

stadsspel kleine groepen

Verloop van een Urban Adventure

De teams verschijnen aan de start voor een korte briefing en worden gewapend met een toolkit met daarin een glossy roadbook, specifieke attributen die zij voor dit spel nodig hebben, een hiking GPS, een fototoestel en eventueel hun eigen smartphone waarop onze gratis App is geïnstalleerd.

Met de tips die ze krijgen van de event coördinator, hun glossy roadbook en aan de hand van sappige anekdotes gaan ze naar 10 bijzondere plekken in de stad.  Op elke plek liggen 3 verschillende opdrachten op hen te wachten.  Zowel historische, humoristische, creatieve, licht sportieve, culinaire als foto en filmopdrachten passeren de revue.

teambuilding toolkit

Er zijn 2 bemande checkpoints in de route (uiteraard staat uw event coördinator ook aan de start en op het laatste checkpoint)

–  chocoladesnuifproef met de chocolate shooter van Dominique Persoone

–  een jeu de boules toernooi

Op het laatste checkpoint (= café waar u kan afrekenen volgens consumptie) gaat de prijsuitreiking door en ligt een cadeautje klaar voor de winnaars en een attentie voor de verliezers.

Praktisch!

Hoelang duurt een Urban Adventure?

De Urban Adventures zijn er in 2 formaten: halve dagprogramma (3 uur ononderbroken spel) of dagprogramma (2 x 2 uur met onderbreking voor lunch).

Hoeveel kost een Urban Adventure?

35 EUR pp voor een halve dagprogramma (spel van 3 uur ononderbroken) of 45 EUR pp voor een dagprogramma (2 x 2 uur spel) .  Er worden steeds minimum 12 personen aangerekend ook al bent u met minder.  Alle prijzen zijn excl. btw.

Hoe klein moet uw groep zijn om te kunnen deelnemen aan een Urban Adventure?

De Urban Adventures worden georganiseerd voor groepen van 4 tot 14 personen. U kan het spel spelen in 1 of 2 teams.

Waar en wanneer worden Urban Adventures georganiseerd?

Urban Adventures worden alle dagen met uitzondering van zon- en feestdagen georganiseerd in Brugge, Gent, Antwerpen, Kortrijk, Ieper, Mechelen, Leuven, Oostende en Brussel.

Contact