Urban Event Lab

 
 
 
 
 
 
 

Fotografiska ©

Speels stadsspel met fotografietips, innovatieve en retro attributen

Superleuke teambuilding waar je je leven lang nog plezier van zult hebben!  Op 10 checkpoints in de stad krijg je namelijk als bonus een heldere, direct uit te proberen fotografietip.  Hierdoor zullen al uw foto’s op slag veel beter zijn.

Fotograferen doen we tegenwoordig aan de lopende band.  Maar echt goede foto’s maken, hoe doe je dat?

De fotografietips die je tijdens deze teambuilding krijgt, zijn simpel en speels, met een indrukwekkend resultaat.  Geen saaie technische termen of ingewikkelde apparatuur.

Speelse teambuilding

Portret studio met instant polaroids

De allerleukste opdracht is ongetwijfeld de openlucht portret studio. Daar kan je moderne polaroid toestellen uittesten terwijl je een artistiek retroportret maakt van één van je collega’s.  En het resultaat print je meteen uit.  Fun gegarandeerd!

fotografiska

fotografiska polaroid

Uiteraard zal u niet alleen maar fotograferen ..

U zal met uw team veel plezier maken, wandelen en de stad ontdekken in al zijn facetten door anekdotes in te schatten, kunstwerken te analysen, een brain cracker op te lossen en zoveel meer  ….  De fotografietips liggen immers verspreid op 10 leuke plekken in de stad die je met je team zal moeten terugvinden.  Omdat je niet verloren zou lopen, krijg je nog een toolkit met daarin o.a. een GPS mee.

Na dit stadsspel maak je met het simpelste digitaal fototoestel of met je smartphone zonder enige moeite sprankelende foto’s die raken, sprekende portretten of kunstzinnige blurs.

PRAKTISCH

prijslijst fotografiska

NA DE TEAMBUILDING

Prijsuitreiking door onze event coördinatoren met oorkondes, koeken en snoepen.

Link naar al uw foto’s en filmpjes komen op beveiligde website zodat u kan downloaden en delen naar hartenlust.