Stadsavonturen als teambuilding of voor de fun. Welkom bij Urban Event Lab!
Escape Game Power

Escape Game “POWER”

Escape Game waarbij uw teams proberen ontsnappen uit de stad èn aan machtswellustige vrouwen.

Een zinderende Escape Game met een meesterlijke plot.  Zoekt u een teambuilding die alles in zich heeft?  Dan heeft u die nu gevonden.

Onovertroffen combinatie van een pittig thema, ontsnappen en verrassende raadsels oplossen.  Maar ook uw 10.000 stappen zetten terwijl u komt op de leukste plekken in de stad.  Om te kunnen ontsnappen uit de stad en uit de handen van een stel machtswellustige vrouwen, zullen uw teams alles op alles moeten zetten.  Een flinke dosis doorzettingsvermogen is vereist om te slagen.  Verder zijn creatieve talenten benutten, samenwerken en snel handelen de boodschap!

escape game

Thema van deze Escape Game

Een Vlaamse startup kreeg een Eureka moment na het lezen van de bestseller Power van Naomi Alderman.  In deze zinderende bestseller ontdekken vrouwen overal ter wereld dat ze beschikken over een geheim wapen.  Door te duwen op een bepaalde pees in hun schouder kunnen ze mannen op afstand houden.  Of zelfs electrocuteren als het moet.  In het begin maakte vrouwen gebruik van de pees als ze in contact kwamen met opdringerige mannen of als hun baas ongewenst gedrag vertoonde.  Maar ineens gaat het mis.  Bepaalde vrouwen misbruiken hun pees om zo de machtigste posities in bedrijven en in de politiek te veroveren.  Uiteindelijk zijn de mannen doodsbang en overgeleverd aan de willekeur van vrouwen.

Een Vlaamse startup creeërde een groot magnetisch veld rond de stad waar u zich in bevindt.  De volgende stap is alle vrouwen binnen het gebied supersonisch uitrusten met een gelijkaardig wapen.

Wat zijn de opdrachten in deze teambuilding?

Door stap voor stap het electromagnetisch veld onschadelijk te maken, proberen uw teams te ontsnappen aan dit ondraaglijk lot.  Dit doen ze door op 10 plaatsen in de stad codes te kraken, enigma’s op te lossen en brain crackers te ontcijferen.  Stel nu dat u hierin niet slaagt.  Dan is er gelukkig nog een plan B.  Er is nog 1 poort waarlangs u de stad kan ontvluchten.  En heren, kijk uit met de dames in uw team.  Misschien zijn 1 of meerdere wel een mol die er alles aan zullen doen om uw ontsnappingspoging te saboteren.

Over welke tools beschikt u om deze Escape Game tot een goed einde te brengen?

Bij de start ontvangt u een verzegelde kit met daarin een boek, iets wat er uit ziet als een snack voor onderweg, geheime documenten, codetaal en nog een set verrassende attributen die u ter plaatse zal ontdekken.  U krijgt een mobiele App mee die u onderweg van mysterieuze tips voorziet en een GPS (zodat u niet verloren loopt).

Voor wie is deze teambuilding geschikt?

Iedereen kan hieraan deelnemen.  Doorzettingsvermogen, positief denken en samenwerken is noodzakelijk.  Verder liggen de raadsels verspreid in de stad.  Totale route is ong. 3.5 km en kan al wandelend worden afgelegd.

Teambuilding: Escape Game “Power”: praktische fiche

prijslijst