Urban Event Lab

 
 
 
 
 
 
 

GREEN FEET (eco-teambuilding) – ca. 28 EUR pp.

Deze nieuwe, originele teambuilding is grappig, origineel, uitdagend en compleet anders dan al hetgene wat u hiervoor al heeft georganiseerd. Gestart in Brugge, klom deze format al snel in de top 5 van de activiteiten voor groepen. Wij organiseren deze teambuilding in Brugge, Gent, Antwerpen, Brussel, Leuven, Mechelen,Kortrijk, Ieper en Oostende.

ecologische teambuilding

DE OPDRACHT

Elk team start met een GIGANTISCHE GROENE VOET die de gemiddelde ecologische voetafdruk van de Belg voorstelt. Doel van het spel is met een zo klein mogelijk groene voet te eindigen.

Dit kan door op elk checkpoint de juiste keuzes te maken en een afwisselende opdracht uit te voeren (humoristisch, licht sportief, intellectueel, cultureel, culinair, …). Uiteraard neemt u op elk punt ook een originele FOTO of FILM van uw team.

Zal uw team kiezen voor een familie die elke dag bamboekleren draagt maar op zondag met een Porche met 4-dubbele uitlaat naar de kust rijdt of voor het sportieve gezinnetje dat het ganse weekend gaat fietsen maar het weekend traditioneel afsluit met het eten van een dubbele portie cote à l’os?

De grappige contradicties maken dit event zo uniek dat er nog lang over nagepraat zal worden … Wie eindigt met de kleinste voet, wordt beloond met de hoorn des overvloeds.

Aantal bemande checkpoints: 4 van de 10

TEAMUITRUSTING

ecologische teambuilding toolkit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NA DE TEAMBUILDING

  • u kan al uw foto’s en filmpjes downloaden van een beveiligde site
  • WIN de hoorn des overvloeds
  • prijsuitreiking met oorkondes, koeken en snoepen

 

 

 

 

 

PRAKTISCH

ecologische teambuilding prijs

WAT KAN JE WINNEN?

Lees meer

Reacties klanten

“Nen dikke merci van onze medewerkers die zich allen heel goed hebben geamuseerd.
Onze mensen zijn vol lof over jullie organisatie en hebben een leuke dag beleefd!
Dus bedankt ook aan je medewerkers om dit waar te maken !” – HR & Business Support Manager, Computacenter

“Hartelijk dank voor de perfecte organisatie van onze teambuilding te Brugge. Het was niet alleen fun maar ook zeer interessant en zeer de moeite waard” – HR management, Sodexo

“Nogmaals bedankt voor de geslaagde organisatie, mijn medewerkers hebben het ten zeerste geapprecieerd.” – Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening, de directeur.

Bent u op zoek naar een originele, GROENE TEAMBUILDING in Vaanderen? Urban Event Lab organiseert Green Feet in Brugge, Gent, Brussel, Leuven, Antwerpen en Oostende.