Urban Event Lab

 
 
 
 
 
 
 

COMPANY RESCUE – ca. 26 EUR pp

Nieuwe en spannende city game gebaseerd op GPS technologie die volledig op het lijf van uw bedrijf wordt geschreven! Zoekend naar een geheime locatie, ontdekken de teams de 10 meest fantastische plekken in de stad en voeren er afwisselende opdrachten uit die voor iedereen leuk en haalbaar zijn. Dankzij de gloednieuwe versie, wordt uw volgende teamdag nog leuker!

city game company rescue

 VERLOOP

We beginnen deze teambuilding voor bedrijven met een schokkende mededeling:
Uw onderneming is het doelwit geworden van een stel criminelen van de ergste soort nl. zij die misdaden plegen enkel en alleen voor de KICK. 2 hackers hebben gisteren het ondenkbare gedaan nl. ze hebben uw belangrijkste bedrijfsgeheimen gestolen en even later via een koerier een toolkit met rare attributen in laten afleveren. Er zit ook een briefje bij dat niks aan de verbeelding overlaat. Als jullie niet in staat zijn om met de gekregen informatie voor een bepaald uur een geheime locatie of wachtwoord in de stad te achterhalen, worden al uw bedrijfsgeheimen op internet gepubliceerd.

DE OPDRACHT

Op ELK CHECKPOINT verrassen we de teams met 3 OPDRACHTEN (zeer afwisselend en voor iedereen haalbaar)

  1. een TRIVIA vraag waarvan u het antwoord enkel ter plaatse kan vinden (het antwoord is steeds een tip om de geheime eindlocatie te kunnen achterhalen)
  2. een PRAKTISCHE proef (licht sportief bijv. jeu de boules of urban golf toernooi, culinair bijv. een belevenis met chocolade, artistiek, couleur locale, intellectueel, … ) of een ludiek verhaal over de stad en haar inwoners inschatten als waar of niet waar
  3. Een originele, artistieke FOTO of FILMopdracht

Afhankelijk van de grootte van de groep zijn 2 of 3 van de 10 checkpoints bemand.
De afwisseling en combinatie van hoog technologische materialen (mobiele App en hiking GPS), nieuwe media en oude vertrouwde tools zorgt ervoor dat elke deelnemer zich op de teamdag ten volle zal uitleven.

 

 

 

 

TEAMUITRUSTING

teambuilding toolkit

 

NA DEZE TEAMBUILDING

  • feedback en prijsuitreiking met oorkondes, blikken doos met koeken en snoepjes
  • beveiligde webpagina met al uw foto’s en filmpjes om naar hartelust te bewerken, te delen, te downloaden, …

PRAKTISCH

company rescue praktische fiche

 

 

 

 

 

 

 

 

WAT KAN JE WINNEN?

Lees hier…

UITWERKING OP MAAT

  • het achterliggend verhaal van deze city game schrijven wij helemaal op maat van uw bedrijf

REACTIES KLANTEN

“Bedankt nogmaals voor de organisatie van het GPS city game. Onze teamleden hebben ervan genoten en achteraf hebben we nog veel plezier beleefd aan de foto’s en filmpjes die we moesten maken.” – Vlerick School
“Het is zeker naar wens verlopen, iedereen was zeer tevreden en vond het een geslaagde teambuilding.
De activiteiten waren zeker ook gevarieerd en voor iedereen leuk”. – Vitaulic