Urban Event Lab

 
 
 
 
 
 
 

De Gestolen Vlaamse Meesters 2018-2020- ca. 29 EUR pp

6 gestolen Vlaamse Meesters zitten in een plofkoffer

Het project “De Vlaamse Meesters 2018-2020” is nog niet goed en wel van start gegaan of een bende criminelen hebben op klaarlichte dag in 6 verschillende steden een top meesterwerk uit de collectie gestolen.  En dat op exact hetzelfde tijdstip.

Zoals verwacht heeft weeral niemand iets gehoord of gezien.  Maar een paar uur later werden de kunstwerken opnieuw in de desbetreffende musea afgeleverd.  Ditmaal ingepakt in een plofkoffer en vergezeld van een duidelijke boodschap.  Als u 3 x een foute code intikt, volgt een explosie dat het schilderij volledig zal vernietigen.

Toerisme Vlaanderen heeft de ontbrekende kunstwerken ondertussen vervangen door kopies om het grootse event niet in gedrang te brengen.  Ze roepen de hulp in van uw teams om de code te kraken en de originele meesterwerken veilig uit de plofkoffers te halen.

Tot nu toe is iemand in deze opdracht geslaagd! Uw teams zijn geselecteerd en vastberaden om hier verandering in te brengen.

crimi spel

DE OPDRACHTEN

Tijdens hun tocht worden ze getrakteerd op een unieke combinatie van high-tech, actie, intellectuele uitdagingen, een licht sportieve proef, een opmerkelijke culinaire proef, humor, creativiteit en wordt hun strategisch inzicht op de proef gesteld.

Meer specifiek: 7/8 intellectuele opdrachten, 2 bemande praktische proeven + op elk checkpoint een artistieke foto of filmopdracht leiden naar een spannend finalespel waarbij elk team de plofkoffer probeert onschadelijk te maken. Zullen ze het schilderij redden? Of zal een explosie weer al onze haren zwartkleuren (figuurlijk gesproken!)?

 

 

 

 

 

 

DE UITRUSTING

teambuilding toolkit

 

NA HET STADSSPEL

  • prijsuitreiking met oorkondes, blikken doos met koeken voor het winnende team en snoepjes voor de verliezers
  • beveiligde website beschikbaar na event met al uw foto’s en filmpjes
  • WIN een verwennerij met de hoorn des overvloeds voor gans uw team!

PRAKTISCH

 

WAT KAN JE WINNEN?

Lees verder

UITWERKING OP MAAT

U kan deze teambuildingactiviteit zonder problemen PERSONALISEREN door een product, een publicatie of zelfs een belangrijk persoon uit uw bedrijf in de plofkoffer te steken.

Reacties klanten

Bekijk alle referenties
“We wilden u toch nog even bedanken voor het organiseren van het event! De reacties bij de collega’s zijn unaniem positief, ondanks de regen”. – TNS Global
“Bedankt voor het leuke event !! We hebben er van genoten !!” – Delta Lloyd Bank
“Ik zou je graag willen bedanken voor het aangename stadsspel gisteren. Ik heb positieve feedback van het team gekregen en ze hebben zich dus goed geamuseerd.” – DHL